Ανακαινίσεις – Ανακατασκευές

Post in servies

Η απόφαση για την ανακαίνιση του χώρου μας, εκτός από το ότι συνδράμει στην άνοδο του βιοτικού μας επιπέδου, αποτελεί επίσης και βασικό παράγοντα αύξησης της αξίας του ακινήτου μας στη μελλοντική πώλησή του.

Η εταιρία μας, στελεχωμένοι από καταξιωμένο προσωπικό δραστηριοποιείται δυναμικά στις ανακαινίσεις και ανακατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Είτε πρόκειται για εσωτερικές διαμορφώσεις, διαρρυθμίσεις και διακοσμήσεις , είτε για ανακατασκευή υφιστάμενου κτιρίου εξωτερικά (π.χ. ενισχύσεις, αναπαλαίωση όψης, κατασκευή θερμομονώσεων κτλ) η «ΑΛΦΑ» Θ. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει την λύση.

Ο αρχικός διάλογος με τον πελάτη έχει ως σκοπό την ανίχνευση τόσο των πραγματικών επιδιώξεων του όσο και των ιδιαιτεροτήτων του χώρου.

Η δημιουργία διαφόρων εναλλακτικών λύσεων και η παρουσίασή τους σε τρισδιάστατη φωτορεαλιστική μορφή συντελεί στην εξεύρεση της πραγματικά αρτιότερης και καλαίσθητης λύσης που αντικατοπτρίζει πλήρως τις επιθυμίες του πελάτη.

Στη συνέχεια, το εξειδικευμένο εργατο-τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνει την εφαρμογή της μελέτης, πάντα με την επίβλεψη διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού, με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια.