Η εταιρεία

Η εταιρία «ΑΛΦΑ» Θ. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. κάνει την εμφάνιση της στο χώρο των τεχνικών κατασκευών στις 6 Μαϊου 1985. Αρχικά είχε ως αντικείμενο εργασιών τη μόνωση (θερμομόνωση – στεγάνωση) και στη συνέχεια επέκτεινε τις δραστηριότητες της με την κατασκευή βιομηχανικών, αθλητικών και σταμπωτών δαπέδων κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς στο χώρο των κατασκευών.

  • Η θερμομόνωση με πολυουρεθάνη,
  • H στεγάνωση με ασφαλτόπανα και ρητίνες από τη μια πλευρά,
  • Τα βιομηχανικά δάπεδα με λείανση, σκληρυντικά, ρητίνες ή συνδιασμούς όλων αυτών

από την άλλη, καθώς επίσης και η κατασκευή αθλητικών δαπέδων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σταμπωτών δαπέδων για εξωτερικούς χώρους είναι αναλυτικότερα τα αντικείμενα εργασιών της εταιρίας μας.

Ταυτόχρονα η εταιρία μας ασχολείται και με την εμπορία των υλικών τόσο για μόνωση όσο και για κατασκευή δαπέδων καθώς επίσης και με την εμπορία των μηχανημάτων λείανσης μπετό.

Ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός με τους μόνιμους και ειδικευμένους τεχνίτες της εταιρίας εξασφαλίζουν την ποιότητα των εργασιών της. Η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδιασμό με ένα φιλικό περιβάλλον εξασφαλίζουν τη σωστότερη δυνατή συνεργασία με τους πελάτες μας.
Απόρροια όλων αυτών είναι να αποτελεί σήμερα η «ΑΛΦΑ» μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο των κατασκευών, ξεπερνώντας τα όρια της Θεσ/νίκης και διαγράφοντας εξαιρετική πορεία με δουλειές σε όλη την Ελλάδα.

Με βάση τα προαναφερόμενα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κύκλος εργασιών μας καλύπτει ένα σημαντικό μέρος στο χώρο των κατασκευών αλλά και των εφαρμογών, χώροι στους οποίους εντάσσεται και το δικό σας αντικείμενο – ενδιαφέρον, ελπίζουμε στη δική σας επικοινωνία ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία – διευκρίνηση θελήσετε.