Αρχική

Μονώσεις

Στεγανοποίηση ταράτσας,υπογείου. Μόμωση με ασφαλτόπανο. Μόνωση με πολυουρεθάνη.
Περισσότερα

Δάπεδα

Το βιομηχανικό δάπεδο είναι μια ειδική περίπτωση δαπέδου γιατί υπόκειται σε ιδιαίτερες συνθήκες και καταπονήσεις.
Περισσότερα

Ανακατασκευές

Ανανεώστε το χώρο που επιθυμείτε και δώστε πάλι «ζωή» στο περιβάλλον που θέλετε να έχετε.
Περισσότερα

Τεχνολογία

Λειτουργώντας αυτοδύναμα με τεχνολογικό εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
Περισσότερα

Η εταιρία «ΑΛΦΑ» Θ. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. κάνει την εμφάνιση της στο χώρο των τεχνικών κατασκευών στις 6 Μαϊου 1985. Αρχικά έχει ως αντικείμενο εργασιών τη μόνωση (θερμομόνωση - στεγάνωση) και στη συνέχεια επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή βιομηχανικών, αθλητικών και σταμπωτών δαπέδων κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς στο χώρο των κατασκευών.

 • Η θερμομόνωση με πολυουρεθάνη,
 • H στεγάνωση με ασφαλτόπανα και ρητίνες από τη μια πλευρά,
 • Τα βιομηχανικά δάπεδα με λείανση, σκληρυντικά, ρητίνες ή συνδιασμούς όλων αυτών

από την άλλη, καθώς επίσης και η κατασκευή αθλητικών δαπέδων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σταμπωτών δαπέδων για εξωτερικούς χώρους είναι αναλυτικότερα τα αντικείμενα εργασιών της εταιρίας μας.

Ταυτόχρονα η εταιρία μας ασχολείται και με την εμπορία των υλικών τόσο για μόνωση όσο και για κατασκευή δαπέδων καθώς επίσης και με την εμπορία των μηχανημάτων λείανσης μπετό.

Ο προηγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός με τους μόνιμους και ειδικευμένους τεχνίτες της εταιρίας εξασφαλίζουν την ποιότητα των εργασιών της. Η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδιασμό με ένα φιλικό περιβάλλον εξασφαλίζουν τη σωστότερη δυνατή συνεργασία με τους πελάτες μας.
Απόρροια όλων αυτών είναι να αποτελεί σήμερα η «ΑΛΦΑ» μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο των κατασκευών, ξεπερνώντας τα όρια της Θεσ/νίκης και διαγράφοντας εξαιρετική πορεία με δουλειές σε όλη την Ελλάδα.

Με βάση τα προαναφερόμενα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κύκλος εργασιών μας καλύπτει ένα σημαντικό μέρος στο χώρο των κατασκευών αλλά και των εφαρμογών, χώροι στους οποίους εντάσσεται και το δικό σας αντικείμενο - ενδιαφέρον, ελπίζουμε στη δική σας επικοινωνία ώστε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία - διευκρίνηση θελήσετε.

ΑΛΦΑ - ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Θερμομόνωση – Στεγάνωση - Βιομηχανικά Δάπεδα - Αθλητικά Δάπεδα - Σταμπωτά Δάπεδα

  • Δ. Χαλκοκονδύλη 17, Αμπελόκηποι, 56123, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • 2310720610
  • 2310720610
  • alfacomsia@gmail.com